Asics Gtcool Xpress 203

Er Vann egnethet God for Under Armour Speedform All Over Body Toning

Trening i vann har så mange fordeler. Oppdrift gjør at du kan utføre øvelsene du kan finne mye vanskeligere å gjøre på land Underarmet Fettdekk 3 og motstanden det gir gjør det lettere å tone musklene. Vann også holder deg kjøligere mens du trener slik at du ikke får alle svett. Vann aerobic har fordelen av å gi det kardiovaskulære treningen du får i gym samtidig forbedre muskel tone.

Det Ingen motstand som Water Resistance

Når du gjør aerobic øvelser i gym, mye av fokuset er på musklene i nedre halvdel av kroppen. Som resultat kan du ha et godt tonet rumpe, lår og legger etter alle disse stjerne hopp og kne heiser, Under Armour Ultralight men overkroppen muskler don få den samme treningen. Bevegelse i vann gir 12 til 14 prosent mer motstand Underpansjonen Løper enn i luft, salomon oslo noe som betyr at musklene får en bedre toning treningsøkt i vannet. På land, trekker tyngdekraften musklene i én retning, mens når du i vann, møter gravitasjon motstand å jobbe på muskler fra to retninger. Ikke bare gjør dette hjelpe tone og forme muskler, salomon oslo det fungerer på utholdenhet og styrke, men hvis en av dine mål er å øke muskelstyrke, bør du supplere vannaerobic med vektbærende trening på land, ifølge International Fitness Association.

Bend It, Asics Gelkvantum 360 Cm strekke det

Gym aerobicklasser kan være litt av en utfordring for nybegynnere som kan finne noen av de strekningene vanskelig i begynnelsen. Mangel på fleksibilitet er lettere løses i vannbasert trening. Igjen, det mangel på gravitasjon som hjelper her. Det mye enklere å bevege leddene gjennom hele spekteret av bevegelse i vannet uten å stresse dem. Det gir en effektiv all round hjerte og muskel toning trening. Med vann jogging kjøre deg på flekken i brystet dypt vann. Dette gir deg en god kardiovaskulær trening og styrker ben og hoftemusklene. Aqua yoga og ‘poolates’ er andre vannbaserte gruppetrening du kan vurdere for økt fleksibilitet. På toppen av toning og fleksibilitet fordeler, vannbaserte oppgaver brenne 30 prosent mer kalorier enn den samme treningen på land.

Esta entrada fue publicada en Business::Customer Service y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.