Hogyan, hogy a végső Bridezilla

Az esküvő júniusban gyorsan közeledik, és vele rengeteg bridezillas akiknek sikerül viszont az egész folyamat a tervezés egy esküvő egy rémálom. A bridezilla egy édes, kedves, aki könnyen válik egy elkényeztetett, rothadt, erőszakos maximalista kislány, aki csapdába esett a lány gyermekkori fantáziák, hogy egy mese esküvő legyen. Mivel bridezilla egy pillanat alatt. Egyszerűen kövesse az alábbi irányelveket érzés nélkül bűntudatot vagy megbánást. 1. magáról. Győződjön meg arról, hogy kizárják a vőlegény a döntéshozatalból. Ez az esküvő napján, UGG Csizma UGG Divat 1012360 Csokoládé ár és a menyasszony hívja a lövések.

Emellett könnyebb lenne megszervezni mindent nélküle útjában. Na jó, ő mindig masszírozza a lábát nap után a kirakatokat. 2. Mindent meg kell tökéletes! Zaklatni a virágárus, amíg tudott előállítani rózsa a tökéletes árnyalatú pirosító rózsaszín. Vagy, dobjon egy hisztit, amikor a papírt választott a meghívást csak a kék ég, nem por kék. Stressz ki mint ezek a kis dolgok is, ha azt mondják, soha senki nem fogja észrevenni az ilyen apróságok. Minden fontos, UGG Klasszikus Csizma UGG 5825 Női Szürke ár és joga van, hogy részletesen orientált, és őrült. 3.

Ahogy minden más, a kereslet tökéletességet a koszorúslányok. Választani a ruhák a saját akkor kockáztatja valaki jobban néz ki, mint te a nagy napon, nem igaz? Azokat viselni azonos cipőt, ha valaki magasabb, mint te, mondd meg neki, hogy viseljen lakások, UGG Csizma UGG Divat 1012360 Csokoládé ár mert megnyerte jól néz ki, ha ő tornyok le rád. Ha valaki egy kicsit a nehéz oldalon, UGG Sál Kasmír Szürke Csokoládé Gesztenye Olcsón Webshop kérje meg, hogy karcsú le az esküvő előtt. Mondd meg nekik senki sem barnulni, mert te nem szeretnéd nézni kimossák állt melléjük. Azokat viselni pontosan ugyanazt a rúzs, mert a kedvenc színe.

És igen, van nekik fizetni a drága ruhát. 4. Ragaszkodnak egy szabadtéri esküvő is, ha férjhez megy novemberben New Yorkban. 5. Bark megrendelések az esküvőszervező, hogy a család és a barátok. Azt akarod az esküvőt szerveznek és jól megtervezett, így megtartják őket lábujjak. Légy igényes, mint te valaha is lehet. 6. Te vagy a csillag és a vendégek egyszerűen a közönség. Kit érdekel, ha mindenki éhező? Azt tervezik, hogy a felszolgált ételek után a program, és hogy hogyan lesz. Mindegy Mindegy, hogy a vendég már csámcsogó az almát az asztal centrepieces fognak enni körülbelül harminc perc alatt, egyébként.

Miért van annyi tisztesség, hogy várjon? 7. Csak megköszönni azoknak, akik annyi esze, hogy ajándékot. Akik jöttek üres kézzel kell köszönni az etetésére. 8. Győződjön meg róla, hogy ne adjon tippeket a gyártók. Már becsapta, ahogy van. 9. Kap bután részeg a recepción. Ünnepel! Nem baj, ha tragikus esküvői képek és a gonosz másnaposság másnap csak amíg volt szórakoztató, és képes volt gúnyolódni a törvények. Férjhez csak egyszer (remélhetőleg), így ünnepeljük a napot, mintha az az utolsó lenne.

10. Indítsa bemutató fölénye a férje már másnap az esküvő után. Mindegy Mindegy, családja van, hogy tanúja, hogyan főnök őt körül. Mutasd meg nekik, hogy lesz rajta a nadrágot ezentúl.

Esta entrada fue publicada en Business::Advertising y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.