Asics Gelkvantum 360 Cm

Blemmer mellom tærne når du kjører

Blemmer varierer fra forstyrrelser til ganske smertefullt. Når de danner mellom tærne fra å kjøre, kan blemmer lett forstyrre aerobic trening rutine eller sports praksis og konkurranser. Slike blemmer er utsatt for kontinuerlig irritasjon, selv om du slutter å kjøre mens de leges. De er som hard hud, men blemmer dannes raskere, ofte i løpet av få timer. Det øverste laget av huden, epidermis, skiller fra lag Under Armour Speedform, dermis. Klar væske bygger seg opp mellom lagene. Hvis en blodåre er skadet, blod bassenger mellom lag i tillegg, danner en blod blemme. Blemmer mellom tærne fra driften er trolig på grunn av sko som er for stramt at constrict tærne og skaper friksjon. Men blemmer mellom tærne kan være smertefullt og irritert på en kontinuerlig basis bare fra turgåing, hemme den naturlige helbredelsesprosessen. Hvis blemmer ikke synes å være helbredende eller hvis de forårsaker ubehag eller forstyrre aktiviteter, Asics Gelnoosa Tri 12 tømme dem. Steril området og en nål med isopropanol. Skyv forsiktig nålen gjennom bare det øverste laget av huden, Asics Gelnoosa Tri 11 rett ved kanten av blemme. Det bør være nok plass rundt tærne at de ikke blir tvunget sammen tett bør du være i stand Asics 19 til å vrikke dem litt. Prøv skoene på med de samme sokkene du bruker når du kjører. Bandasjer eller små biter av gasbind mellom tærne som er utsatt for blemmer kan også hindre blæredannelse. En infeksjon gjør en ellers ufarlig hud skade farlig hvis venstre ukontrollert. Overvåk blemmer og huden rundt dem for noen indikasjon på infeksjon. Tegn vanligvis omfatter rødhet, varme, Asics Gelkvantum 366 Cm hevelse, økende smerter eller en utladning. Se legen din så raskt som mulig for behandling hvis du merker symptomer på infeksjon; antibiotika er foreskrevet for behandling.

Esta entrada fue publicada en Business::Customer Service y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.