és két állomás elmegy

Külseje indult ésszerűen elegendő, megbeszélése a közelgő választásokon. O didn jóslatokba bocsátkozni, de az úgynevezett szavazás népszavazás Obama elnök. Egy kicsit később ő hozta fel a tervezett iszlám központ New Yorkban, amely be van állítva épül közel van a nullához.

O’Reilly hivatkozott rá, mint egy mecset és azt mondta, UGG Csizma UGG Férfiak 102072 Vízálló Bakancs Gesztenye Rendelés hogy nem megfelelő építeni oda. Majd hozzátette, hogy az elnök álláspontja a fejlesztő jogot, hogy építsen, és a döntés nem kommentálja a bölcsesség az épület ez az egyik oka annak, amit ő hív közötti szakadék Obama és az amerikai nép.

Whoopi Goldberg megkérdezte, hogy miért nem lenne megfelelő építeni a központ közelében, epicentrum, amelyre O reagált, megölt minket 9/11. Whoopi akkor elvesztette, és én nem tudom pontosan, mit mondott, mert a hang kimaradt egy-két alkalommal. Azt hiszem, ez egy biztos fogadás, hogy az ABC a gyártók vagy a cenzorok gondolta, amit mondott wasn helyénvaló egy reggeli talk show.

Joy Behar nevezett O’Reilly állítását BS és azt mondta, didn akar ott ülni többé, majd ő és Whoopi sétált ki a készüléket.

után Behar és Goldberg tette a kijárat, Barbara Walters nem értett egyet tetteikért, mondván, hogy képesnek kell lennie arra, hogy megvitassák a dolgokat anélkül, hogy elindult, de hozzátette, hogy O is viselkedik egy egész vallás alapján az intézkedések a szélsőségesek.

Először mondta, hogy nem lealacsonyító senkit, de akkor elnézést bárki éreztem megalázó muszlimok ‘, és öröm és Whoopi jött vissza utána. A kereskedelmi szünet, Barbara azt mondta, hogy jöjjön vissza, és megvitatják a könyvét és a Patriots hozzátéve, hogy kemény volt hogy melyik távon alkalmazható volt O’Reilly.

Később Sherri Shepherd mondta O-t, hogy egy csipetnyi ‘, mert azt hiszi, hogy tudja, mit mond, amikor megjegyezte, hogy megölt minket, anélkül, hogy figyelembe véve a támadók voltak szélsőségesek. ET HLN.

A 11/09 terroristák akciók voltak teljesen ellentétes a neve Allah. Allah azt tanítja muszlimok nem öli meg ártatlan embereket, így a megjegyzés nem csak értelmetlen, de értelmetlen is.

iszlám nem vagy kényszeríteni azokat úgynevezett muszlim terroristák elkövetni tetteikért. Sőt, ha szerepeltek volna az iszlám 9/11/01 volna egy közönséges, fuss a malom nap, mert volna böjtölés, imádkozás, adományozás, hogy Umma.

október 21, 2010 at 05:43

Igen, voltak muszlim. Terroristák. Ki is megölt egy hajórakomány muszlimok ártatlanul megy a mindennapi munka, a WTC. Valóban ember. Bill O azt mondja, szar, mint hogy lángra az emberek, és ő rajongói a tüzek a tudatlanság és a félelem. Ők voltak terroristák gyilkos amerikaiak, hogy tegyen nyilatkozatot. Ha az egész muzulmán világ akartak megölni minket, mi halott már fontolóra az ún messze felülmúlják minket. Legtöbbjük békés emberek. Csakúgy, mint a kereszténység, a szélsőségesek bármilyen formában kellene tartani és ellenőrizni.

október 19, 2010 at 10:37

Annyi szenvedély! Az egyik csoport a keresztények egyik oldalán, egy csomó Atheist a másik. Ki a leginkább fenyeget a muzulmán vallás? Az a csoport, elveszítheti a leginkább; Keresztények. Egyre több értelmes amerikai, fekete-fehér, már nem jár a keresztények. Keresztények ugyanolyan szélsőséges, besétált megtagadása beteg pap, aki vadásznak gyerekek, halmoznak beteg nemző kincs, akkor a ház illegális idegenek, isznak Krisztus vére Krisztus szerelmére. Inni a vér és tisztítható! azt mondják.

október 19, 2010 at 02:14

Oké, így látom. Az iszlám nem felelős, ez egy szélsőséges csoport, aki megtámadta a World Trade Center. De ugyanakkor, a támadók voltak muszlim, és vallást felvillanyozott a média. Mint ilyen, nem hiszem, amivel egy mecset közel Ground Zero egy jó ötlet. Lásd, nem számít, hogy mit gondol a támadás, a csapadék, vagy bármi, meg kell ismernünk, hogy nagyon sok ember tartott a meggyőződés, hogy ez volt a muszlim támadás Amerikában. Az épület egy mecset közel egy helyén nagy tragédia, akkor UGG Csizma Kedvezmény Magyarország tapossák az emlékét mindenki, aki meghalt, a szemében sok ember van. Tehát, ha a mecset épül, ott lesznek barikád, és dühös csőcselék ott minden nap. A muszlim közösség lesz lehordta újra és újra az emberek, akik utálják, hogy az emberek tapossák az emlékeit elvesztették szeretteiket. Azt hiszem ez egy hülye ötlet, hogy építsenek egy van, ez fog okozni semmit, de problémát az NYPD, és ezek több mint elég probléma a kezüket. Tudom, barangolni egy kicsit, és elnézést, az agyam csak nem akar dolgozni, az egyik pályán.

október 19, 2010 at 01:37

hívása az emberek, akik repültek a gépek az épületekbe 9/11 képviselője az iszlám, mint mondja a KKK reprezentatív kereszténység.

Az emberek kívánnak építeni a közösségi központ NYC már megvette a földet, és ez csak két háztömbnyire egy mecsetet (ami már ott békésen évtizedek), valószínűleg segíteni szolgálja, hogy a közösség. Meg tudom érteni, ellenállva a swap, ha ez hozza őket távolabb az emberek igyekeznek szolgálni.

én nem biztos, hogy megfelelő volt a házigazdák a The View elmegy szakaszában a show, de biztosan érti meg, ha ez az, amit szükséges, hogy megkapják a kedélyek a kontroll után goading a saját visszajelzés. Ő keresett egy reakció, és nem próbál boldogulni. Ez adott neki egy csomó ingyenes nyilvánosságot. Én személy szerint hiszem, több mint gombostûfej hazafi, de ez csak az én véleményem. Azt hálás olyan országban élünk, ahol szabadon kifejezni azt.

Esta entrada fue publicada en Business::Advertising y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.