Asics Gtcool Xpress 205

Sikher i New York kaste sko på delegasjon ledet

En senior statsråd i Punjab regjeringen og hans delegasjon ble angrepet i New York som hundrevis av sikher protesterer sitt besøk angivelig kastet stein og kastet en sko på lederne, hvorpå politiet tok to ungdommer i varetekt.

Tota Singh, minister for NRI Affairs i Punjab regjeringen, Asics Kinsei og andre Akali ledere var planlagt å ta et møte på Richmond Hill i Queens borough på lørdag.

Men hundrevis av sikher protesterer besøket og ropte slagord konvergerte på åstedet og angivelig omringet området, ifølge opplysninger gitt av rettighetene gruppe sikher for Justice (SFJ).

Den standoff mellom sikher og Singh delegasjon fortsatte i mer enn tre timer og en tung kontingent av New York Police ble innkalt på scenen.

To Sikh ungdommer ble tatt i forvaring av New York-politiet for å angripe Shiromani Akali Dal (SAD) leder.

New York Politiet sier de to personer ble arrestert for å ha hindret offentlig administrasjon, ulovlig montering og uordentlig oppførsel.

SFJ sa demonstrantene bombardert steiner og kastet en sko på Singh og andre Akali ledere som de ble sendt av gårde fra stedet midt tung politibeskyttelse.

‘The North American sikh grupper er motstridende SAD (Badal) for deres manglende evne til å dømme indiske politifolk som var involvert i ekstra rettslige drap på tusenvis av uskyldige sikher Under Armour Micro G benkeopprørsvirksomhet i begynnelsen av 1990,’ SFJ juridisk rådgiver Gurpatwant Singh Pannun sa i en uttalelse til PTI.

Singh leder en delegasjon til USA og Canada for Asics Nimbus 17 å samle støtte fra Punjabi diaspora for Under Armour Ultralight 2017 tingsvalget i Punjab.

‘Vi vil ikke tillate SAD (Badal) ledere til å besøke Amerika og utfordre de sikher som er imot Akali politikk og har tatt politisk asyl for sine politiske synspunkter,’ arrangørene av protesten rally Himmat Singh sa.

Blant gruppene som protesterer mot SAD (Badal) delegasjonens besøk i USA inkluderer SFJ, Sikh Youth of America, Shiromani Akali Dal (Amritsar) og amerikanske Gurdwara Prabandhak Committee.

Esta entrada fue publicada en Business::Customer Service y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.