Converse beperli cégekre védjegye cipő

US cipész Converse pereli 31 vállalat arra hivatkozva, azok másolása a design a védjegy cipő.

A cég pert indított ellene a nagy kiskereskedelmi láncok, mint a Wal Mart és Ralph Lauren, mert állítólag értékesítési utánzatai híres Chuck Taylor cipő.

Converse vezérigazgatója Jim Calhoun szerint a cég üdvözölte a tisztességes verseny, hanem ‘nem hisszük, cégek egy jobb másolni a Chuck védjeggyel look’.

Rise of the sneakerThe népszerűsége Converse Chuck Taylor cipő az egekbe szökött az évtizedek óta bevezetett amerikai kosárlabda pálya 1917-ben.

Converse azt mondja, hogy már eladott egymilliárd pár cipő a világon és kiégett száz millió dolláros reklám is.

A cipész is azt mondja, hogy szolgált mintegy 180 jogsértés abbahagyására leveleket kiskereskedők néz ki, mint a Chuck Taylor cipők az elmúlt hat évben, hogy megvédje a márka.

Prof Polk Wagner, UGG Klasszikus Csizma UGG 3889 Kristály Csat Női Fekete Olcsón Rendelés a University of Pennsylvania Law School, azt mondta a BBC-nek, hogy ‘közismerten nehéz nyerni védjegye esetben a UGG Csizma UGG Divat 1006028 Farmer Sötétkék Olcsón Rendelés összefüggésben’.

‘Ez természetesen nem a slam dunk részéről a felperesek,’ mondta.

azonban Prof Wagner rámutatott egy eset két évvel ezelőtt, UGG Csizma Női UGG 1003174 Orr-csomót amikor a luxus cipész Louboutin sikeresen védjeggyel jellegzetes vörös talp.

‘Védjegy törvény szól, hogy a közönséges fogyasztó szabad összekeverni, hogy a forrása a jó, ha ránézek.

‘Annak érdekében, Converse nyerni kellett volna mutatni, hogy a szokásos fogyasztási áruik. is társult a design-orientált jellemzői, UGG Csizma UGG Divat 1006028 Farmer Sötétkék Olcsón Rendelés hogy a cipő a gyártó az adott cipő’.

Esta entrada fue publicada en Business::Advertising y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.