Scott Barcelona trøje Arielle

Juventus trøje

Gonzalo Higuain skrev sit navn i den italienske ligas historiebog som topscorer af 35 kampe denne sæson. Den argentinske spiller formåede at bestå rekordet af AC Milan-legenden Gunnar Nordahl.
Higuain var den første spiller til at følge Gino Rossettis ledelse Den italienske legende har optaget 36 mål med Torino i 1929-1930 sæsonen. Jeg har et stort ønske om at slå denne rekord, og jeg må takke alle, herunder familie, klubber, personale, holdkammerater og fans. Jeg er meget stolt af denne rekord. Nu kan vi fejre denne sejr, for vi er tilbage i ligaen Champions, Forklarede Higuain som citeret af ESPN på søndag.
Imponerende rekord Napoli trøje Higuain uadskillelig fra hans opfindsomhed lurede målmand Frosinone, mens han konkurrerede i en match pemungkas, der fandt sted på Stadio San Paolo. Grunden til, at den tidligere Real Madrid-spiller scorede et trick på en sårbar tid på 20 minutter, mens Marek Hamsik bidrog med et mål og sikrede en 4-0 sejr.
Hamsiks målbidrag har etableret sig som Napolis næststørste spiller, efter at Diego Maradona er i stand til at optage i alt 81 mål med klubben. Jeg ved, at jeg kan gøre det, jeg skal bare holde mig rolig. I første halvdel kæmpede jeg med min efterbehandling, teamet hjalp mig og heldigvis scorede jeg tre. Jeg vil gerne takke Maurizio Sarri, det er derfor efter at have scoret den tredje Mål Jeg vil knuse ham på kanten af ​​feltet, fordi PSG trøje han hjalp mig og han Sarri giver altid input nogle ting, der kan forbedre evnen og jeg altid trofast lytter til det, fortsatte Higuain.
Det er svært at forstå denne præstation, fordi dette er et godt øjeblik i min karriere. Efter det tredje mål ser jeg hele holdet gå rundt og omfavner mig, og jeg føler glæden.
Hans succes med at score et hat-trick i kampen har sat Higuain i den italienske ligas top scorings liste med 36 mål.

Margherit Günstige fußballtrikots AltaGille
MickeyMad maglie calcio a poco prezzo ImogeneBl
SaulHudd billige fotballdrakter MayraLiri
ReaganKot maglie del calcio MikeFrawl
PatrickSt Billige Fodboldtrøjer Børn HarrietWa
HungpjAts fotballdrakter barn IrishGend

Esta entrada fue publicada en Internet Business::Email Marketing y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.